Om os

Copenhagen Bike Fiter bygget på kærlighed til cykelsporten og alt det, der ligger rundt om. Bag logoet finder du Tore Bjørnholt Winther og Caroline Marie Bjørnholt Winther.

Tore Bjørnholt Winther

Stifter + Bikefitter

Gennem de seneste 30 år har jeg selv spenderet rigtig mange timer i sadlen, og har samtidig udfoldet mig professionelt i cykeluniverset – først som mekaniker og siden 2013 som bikefitter. Med Copenhagen Bike Fit er ambitionen at kombinere al min viden om cykling, cykler og udstyr til at hjælpe andre til en optimal position på cyklen.

Min interesse for cykling og cykler har fulgt mig stort set hele livet, men det blev først i teen-slutningen, jeg for alvor kastede mig ud i cykelsporten.

Passionen voksede, og jeg blev uddannet cykelmekaniker i takt med, at jeg banede mig vej til den danske A-klasse. De sportslige ambitioner blev siden nedskaleret, men berøringen med eliten forblev, da jeg gennem en årrække var fast landsholdsmekaniker på det danske landshold til både VM, OL og en lang række internationale løb.

I 2012 blev jeg brugt som cykelekspert på DR under Tour de France, og jeg kan i dag bookes som foredragsholder.

Selvom de sportslige ambitioner er reduceret, kommer jeg jævnligt i cykeltøjet og ud på landevejene. Det er ikke nødvendigvis jagten på skamlens øverste trin, der motiverer, men glæden ved at cykle. Derfor har jeg de sidste mange år været cykelguide på et væld af cykelrejser til eksempelvis Italian og Mallorca de sidste mange år.

Det er snart blevet til mere end 3.000 bikefits, som til at starte med var meget styret af tekniske hjælpemidler som fx 3D-målinger. I dag er tilgangen mere holistisk: En mere filosofisk og kropslig tilgang i jagten på det ”perfekte” bikefit.

Caroline Marie Bjørnholt Winther

Chief of Everything Else

Det vil som oftest være Caroline du møder bag disken, i den anden ende af telefonen og som leverandør til din indbakke. Det er faktisk Caroline, der har fingrene i det meste og sørger for, at tingene sker.

Med en baggrund som laborant i medicinalindustrien er det altoverskyggende karaktertræk et detaljenærsyn, som kombineret med en passion for cykelsporten sikrer den gode oplevelse for dig som kunde.

Som supplement til Tores konkurrenceprægede baggrund, kommer Caroline med et mere motionspræget afsæt. Og da vores kunder spænder hele spektret supplerer de to tilgange hinanden godt.